Marke Mallem hoort graag van u

Marke Mallem begint 2021 met het verspreiden van een nieuwsbrief (klik hier) onder aanwonenden van de Berkel bij Eibergen. De Nieuwsbrief zal vanaf nu met enige regelmaat digitaal worden uitgebracht. De Nieuwsbrief is van de website te downloaden. Maar we kunnen u deze ook per email toesturen. Daarvoor krijgen we van belangstellende graag hun emailadres (info@markemallem.nl).

Verder wil Marke Mallem graag van bewoners feedback over de ontwikkelingen in het gebied. Daarvoor nodigen Peter van Heek (voorzitter) en Rob Stevens (secretaris) aanwonenden van de Berkel graag uit voor een gesprek en/óf om digitaal een vragenlijst in te vullen. Als u wilt komen we bij u thuis voor een gesprek van ongeveer een half uur. Bij voorkeur op de woensdagochtend. Mail (info@markemallem.nl) òf bel (0649718167) ons om daarvoor een afspraak in te plannen.

Wilt u de enquête invullen? Klik dan hier om bij de vragenlijst te komen die u dan online kunt invullen. Welke optie u ook kiest, we horen graag van u wat Marke Mallem de afgelopen tien jaar heeft bereikt, wat kan nog beter en waarvan kunnen we leren. Ook horen we graag van u ideeën voor activiteiten die de komende tien jaar uitgevoerd kunnen worden om van het gebied Marke Mallem een nog mooiere beleefplek te maken voor de inwoners van Eibergen, maar ook voor toeristen en recreanten.